Hulp Dichtbij is hét platform voor vraag en aanbod in West-Friesland. De website is gratis en voor iedereen. Binnen een paar klikken kan een hulpvraag worden aangemaakt of kan vrijwillige hulp worden aangeboden.

Hulp zoeken

Heeft u hulp nodig? Dan kunt u een hulpvraag stellen. Misschien kunt u hulp gebruiken bij de boodschappen of bent u op zoek naar een maatje om iets leuks mee te doen. Uw hulpvraag leggen wij voor aan beschikbare vrijwilligers of wij zoeken een vrijwilliger voor u. Organisaties kunnen een hulpvraag namens een cliënt plaatsen.

Hulp bieden

Wilt u iemand helpen? Dan kunt u uw hulpaanbod kenbaar maken. U vertelt wat u zou kunnen doen, hoe, wanneer en hoe lang. Hulpvragers kunnen u zo makkelijk vinden. U kunt natuurlijk ook direct reageren op de hulpvragen die anderen hebben geplaatst. Uw hulpaanbod leggen wij voor aan hulpvragers.

Betrouwbare matches

Hulp Dichtbij zorgt voor veilig en verantwoord vrijwilligerswerk: achter de schermen van deze website is sprake van gecoördineerde lokale samenwerking rond de meer complexe hulpvragen. Indien nodig worden de gematchte hulpvrager en vrijwilliger gekoppeld aan een vrijwilligersorganisatie voor begeleiding en eventueel scholing van de vrijwilliger.

Partners

Heeft u een vraag? Bel ons op telefoonnummer: 0229 21 64 99

Contact

Maelsonstraat 20
1624 NP Hoorn

Telefoon: 0229 21 64 99
E-mail: hulpdichtbij@vrijwilligerspunt.com

Hulp Dichtbij wordt gecoördineerd door:

Vrijwilligerspunt